Welkom bij
GARAGE MARTENS BVBA

Japanse kwaliteit en een service met een persoonlijke aanpak. Daarmee verwelkomt ons team van specialisten u. Net zoals met ons onberispelijk onderhoud en herstellingen tegen transparante prijzen. En dat alles volgens de strenge kwaliteitseisen van Mitsubishi, ons merk dat in tevredenheidsenquêtes steeds de hoogste scores behaalt.

0-
Antwerpse Steenweg 59 - 9080 LOCHRISTI
Verkoop
Tel:
093550139
Fax:
093569635
Naverkoop
Tel:
093550139
Fax:
093569635

News

5 jaar garantie

Mitsubishi: achter het stuur van de toekomst. Deze slogan vertaalt perfect de wens van Mitsubishi om u betrouwbaarheid te garanderen die de tijd trotseert, door gebruik te maken van avant-gardetechnologie. En dat op alle modellen in ons gamma. Zo vertrekt u met een mooie voorsprong op elke weg op uw levenspad. Dag na dag geniet u van hetzelfde rijplezier, en van de gemoedsrust die (onder meer) een garantie van 5 jaar u biedt.

De nieuwe Mitsubishi L200

De nieuwe L200 is gebouwd om elke uitdaging aan te kunnen. Hij is robuust, heeft een enorme laadruimte en biedt het comfort dat je van een moderne pick-up mag verwachten. Achter zijn nieuwe stoere looks gaan een hele reeks hoogtechnologische snufjes schuil, met als neusje van de zalm: het legendarische Super Select 4WDII systeem in combinatie met een blokkeerbaar midden- en achterdifferentieel. Hierdoor koppel je kracht aan efficiëntie, en dat op elk terrein. Ben jij er stoer genoeg voor?

Ontdek de nieuwe ASX

Putten in het wegdek, vallende takken of pakweg een blikseminslag. Onderweg kan je wat tegenkomen. Een geluk bij een ongeluk dat je dan met een nieuwe Mitsubishi ASX kan rijden. Die heeft een stijlvolle nieuwe look, maar blijft vertrouwd stevig.

Over ons

Japanse kwaliteit met de service van uw plaatselijke specialist

U bent overtuigd door de Japanse kwaliteit van Mitsubishi, die keer op keer bewezen wordt in onafhankelijke tests en enquêtes? U bent verleid door een bepaald Mitsubishi-model? Of  misschien heeft u uw keuze nog niet gemaakt? Twijfelt u tussen benzine, diesel, hybride of 100% elektrisch? Tussen die ene uitvoering of toch maar die andere? Kunt u genieten van interessante aanbiedingen en/of financieringen? 

Laat u bij uw keuze leiden door ons professionele advies. Als Mitsubishi-verdeler kennen wij het merk immers al jarenlang door en door. Wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk uw wensen en behoeften te leren kennen. Om u in alle transparantie te adviseren zodat u bij uw keuze geen enkel detail over het oog ziet. Zo garanderen wij u vele jaren en talloze zorgeloze kilometers aan het stuur van uw volgende Mitsubishi. 

Al onze knowhow in dienst van uw gemoedsrust 

Als uw plaatselijke specialist kennen wij uw Mitsubishi beter dan wie ook. Wij garanderen u een degelijk en correct onderhoud, tegen een transparante prijs. En omdat uw Mitsubishi alleen het allerbeste verdient, werken wij uiteraard enkel met originele, hoogkwalitatieve Mitsubishi-wisselstukken en accessoires. Geplaatst volgens de regels van de kunst. Om steeds up-to-date te blijven, volgen wij voortdurend bijscholingen. Zo kunnen we met behulp van onze high-tech instrumenten snel de juiste diagnose stellen om uw Mitsubishi in alle omstandigheden in topvorm te houden. Zo blijft u bij ons gespaard van onaangename verrassingen. Onderweg én op uw factuur.

Modellen

Op zoek naar een slimme stadswagen, een handige gezinswagen, een krachtige SUV of een veelzijdige pick-up? In benzine-, diesel-, elektrische of hybride uitvoering? Welke keuze het ook wordt, u kiest gegarandeerd voor een legendarische kwaliteit en betrouwbaarheid.

Mitsubishi - Space star

Space Star

OP MAAT VAN DE STAD

Meer informatie
Mitsubishi - ASX

ASX

KLAAR VOOR HET LEVEN

Meer informatie
Mitsubishi - ECLIPSE CROSS

ECLIPSE CROSS

DE NIEUWE SUV-COUPÉ

Meer informatie
Mitsubishi - outlander

New Outlander

VEROVER DE STAD

Meer informatie
Mitsubishi - outlander phev

New Outlander PHEV

THINK FORWARD. DRIVE FORWARD.

Meer informatie
Mitsubishi - Pajero 3 doors

Pajero 3-deurs

KONING OP ELK TERREIN

Meer informatie
Mitsubishi - Pajero 5 doors

Pajero 5-deurs

KONING OP ELK TERREIN

Meer informatie
Mitsubishi - l200 club cab

L200 Club Cab

DE PICK-UP HERUITGEVONDEN.

Meer informatie
Mitsubishi - l200 double cab

L200 Double Cab

DE PICK-UP HERUITGEVONDEN.

Meer informatie

Contact

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.