Stem Auto’s Martens Lochristi naar de winst in de ACTRONICS Service Point Award 2022

Publicatie: 14/09/2022

Met trots kunnen we melden dat Auto’s Martens Lochristi finalist is van de ACTRONICS Service Point Award 2022! Tijdens een kennistest waarin Jeroen Martens ons vertegenwoordigde werd onze kennis over auto-elektronica op de proef gesteld. Aan de award doen autobedrijven uit heel Nederland en Vlaanderen mee die aangesloten zijn bij het Service Point Programma van ACTRONICS.

Auto's Martens Lochristi

Kennis van auto-elektronica

Als Auto’s Martens Lochristi vinden we het belangrijk om mee te gaan met de laatste ontwikkelingen in de autobranche. Hierin speelt elektronica natuurlijk een steeds belangrijkere rol. De hoeveelheid elektronica groeit en dus wordt kennis hierover steeds belangrijker om de juiste diagnose te stellen. Dat we van alle deelnemende autobedrijven bij de finalisten behoren, maakt ons trots en laat zien dat we als elektronica-expert de juiste elektronica knowhow aanwezig hebben.

Stem ons naar de overwinning

Nu we in de finale van de ACTRONICS Service Point Award 2022 staan, willen we natuurlijk ook winnen. En daar kun jij voor zorgen! In de finale is het publiek namelijk aan zet. Laat dus je voorkeurstem achter op de website van ACTRONICS en stem ons naar de overwinning!

Laat hier je stem achter voor Auto’s Martens Lochristi

Over ACTRONICS

ACtronics is toonaangevend op gebied van revisie van auto-elektronica. Iedere dag verwerkt men honderden elektronische auto-onderdelen die dankzij de high-tech revisie-oplossingen weer in nieuwstaat worden gebracht. Dit is niet alleen een heel stuk goedkoper dan nieuw, maar bespaart ook nog eens een groot deel van de grondstoffen. Hiermee biedt ACtronics een oplossing aan die zowel beter voor de portemonnee als voor het milieu is.

Deel met vrienden, familie of kennissen via één van onderstaande kanalen

Ander recent nieuws & updates

Auto’s Martens Lochristi staat voor: